Upute o kompostiranju

Poštovani,ovih dana tvrtka Eko flor plus d.o.o. podijelit će vam na vaše kućne adrese vreće za selektivno odvajanje plastike. Do sada ste u plavu posudu odvajali papir i plastiku, uvođenjem zasebne vreće za plastiku u svako kućanstvo, u postojeću plavu posudu odvajajte samo papir i karton (novinski i uredski papir, papirnate vrećice, pisma, papirnata ambalaža, kartonska ambalaža, časopisi, katalozi, prospekti), a u vreću za plastiku odlažite plastičnu ambalažu (ambalaža deterđenata i sredstava za pranje, ambalaža šampona i kozmetike, ambalaža prehrambenih proizvoda, plastični tanjuri i čepovi, plastične vrećice) i tetrapak ambalaža.

Cilj ovakvog načina razvrstavanja otpada je omogućiti vama građanima da odvajate otpad na mjestu njegova nastanka te da na taj način smanjimo količinu otpada koja se odlaže na odlagalište otpada, a u konačnici i smanjimo pojedinačne račune ekološki svjesnih građana.

Podsjećamo vas da ukoliko vam nije dostatna posuda za papir i vrećica za plastiku, u vašoj blizini nalazi se i jedna od lokacija zelenih otoka na koji možete selektivno odvojiti papir, plastiku, staklo i tekstil.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite