Pozivamo Vas na predavanje “Moja Sveta Nedelja bez azbesta” 28.10.2014. u 18,00 sati!

Poštovani,

Pozivamo Vas na prezentaciju „Moja Sveta Nedelja bez azbesta!” u organizaciji udruge „Moj Otok” i Grada Svete Nedelje. Prezentacijom će navedena udruga informirati stanovništvo o štetnosti azbesta, kako ga na siguran način ukloniti iz životne okoline i adekvatno zbrinuti te uklopiti u aktualne natječaje energetske učinkovitosti. Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju.

Prezentacija „Moja Sveta Nedelja bez azbesta” će se održati

u utorak, 28. 10. 2014. godine

s početkom u 18,00 sati

u Društvenom domu Strmec

(Vladimira Nazora 13, 10 434 Strmec)

Udruga „Moj otok” održati će prezentaciju i edukaciju stanovništva, te upoznati građane sa sponzorima koji nude povoljniju nabavu građevinskog materijala, povoljnije radove, a sponzori, koje čine proizvođači i skupljači, zajedno nude kupon bon u vrijednosti od 0,50 do 2,00 kn za 1kg skinutog azbesta za kupovinu robe istih sponzora. Osim navedenog neki sakupljači osiguravaju i besplatan dovoz građevinskog materijala kada dolaze po azbest.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite