Izložba pobjedničkih fotografija FotoOka 2014.!

Sinoć je u Kampu Zagreb, na obalama jezera Rakitje, otvorena izložba pobjedničkih fotografija ovogodišnjeg FotoOka 2014. FotoOko je i ove godine održano u rujnu na nekoliko lokacija. Sve je započelo otvorenjem u Kampu Zagreb. Na jezeru Orešje su se održavala predavanja i radionice, a zalazak sunca je dočekan na Skeli na Savi. Prirodne ljepote Svete Nedelje ove su godine fotografima ponosno predstavila Svetonedeljska jezera.

Pred brojnim prijateljima i članovima Fotokluba Klik, koji je i organizator i pokretač jedine foto manifestacije u našem gradu, izložbu je otvorio Maciej Szymański, Veleposlanik Republike Poljske u Hrvatskoj, a u prisutsvu gradonačelnika Grada Svete Nedelje, Drage Prahina.

Fotografije koje su posjetitelji imali prilike jučer vidjeti su prijavljivanje na natječaj u 5 kategorija. Svaku kategoriju je žirirao jedan poznati fotograf, Prirodu je žirirao Marko Vrdoljak, fotoOko na kotačima Tibor God, crnobijelo fotooko Roberto Pavić, radionice Goran Matošević a ekipu FotoOka Branimir Butković. U kategoriji Priroda prvo je mjesto osvojila fotografija „Lily Was Here”, autorice Adriane Karas iz Dugog Sela. U kategoriji FotoOko na kotačima prvo je mjesto pripalo Hrvoju Golubić iz Zagreba za fotografiju „Prašina”. Fotografija „Nives” Josip Smoljića iz Zagreba proglašena je najboljom u kategoriji Crno bijela fotka. U kategoriji Radionice fotografija „U prvom redu” Zvonimire Ivanišević iz Zagreba je prema mišljenju stručnog žirija bila najbolja. U kategoriji Ekipa fotografija „Hrabrost” Ines Jurišić je osvojila prvo mjesto. Posebna nagrada ove je godine pripala osobi sa najviše izloženih fotografija, a baš kao i prošle godine, nagrada je zasluženo otišla u ruke Hrvoja Golubića.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite