Održana prva velika proslava Martinja u Svetoj Nedelji!

Prva velika proslava Martinja u Svetoj Nedelji održana je u petak pod velikim šatorom na Trgu Ante Starčevića. Okupilo se poprilično mnoštvo ljudi za koje je Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom grada, uz bogati glazbeni program, osigurao besplatno kuhano vino i kobasice.

Program je započeo već gotovo tradicionalnim nastupom Kuburaškog društva koji su početak obilježili pucnjavom iz kubura. Samu manifestaciju otvorio je gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin, pritom istaknuvši kako je veliko zadovoljstvo vidjeti ovako velik odaziv, a kada se radi o prvoj gradskoj proslavi Martinja. Uslijedio je nastup Svetonedeljskih mažoretkinja.

Članovi KUD-a Sveti Andrija iz Novaka pobrinuli su se za ceremonijal krštenja mošta i njegova pretvaranja u vino, a potporu u tome dala su im svojim nastupom i druga gradska društva, KUD Strmec, KUD Mala Gorica, KUD Antun Mihanović i Kulturno društvo Sveta Nedelja.

Prije nastupa Tamburaškog sastava Zlatni zvuci koji su izvrsnim nastupom svetonedeljčane zabavljali do iza ponoći, građani su imali prilike uživati u zaista specijalnom nastupu gosta iznenađenja – glazbenog sastava pod nazivom Tri kaktusa. Posebnost glazbenog sastava čine upravo njegovi članovi, Marko Jašek na klavijaturama, Zoran Jašek na gitari, te gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin na harmonici.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite