Održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2014./2015.!

Dana 03. prosinca 2014. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održano je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2014./2015. Ove godine stipendiste je povodom uručivanja navedenog Ugovora primio zamjenik gradonačelnika, Damir Halužan.

Grad Sveta Nedelja za školsku/akademsku godinu 2014./2015. dodijelio je tri vrste stipendija. 20 studentskih stipendija dodijeljeno je na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju, a 5 stipendija na osnovu kriterija uspjeha u školovanju. Novost ove akademske godine jest ta da je mjesečni iznos studentskih stipendija uvećan, te da one sada iznose 900,00 kuna mjesečno.

Dodijeljene su i stipendije učenicima deficitarnih zanimanja, i to njih 10 u iznosu od 600,00 kuna mjesečno.

Zamjenik gradonačelnika, Damir Halužan, čestitao je svim stipendistima te im poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju. Također ih je pozvao za sudjelovanje u donošenju gradskih odluka preko Savjeta mladih koji će se uskoro formirati, te istaknuo kako je mišljenje mladih izuzetno bitno i da do njega zaista držimo. U konačnici, na mladima svijet ostaje. Ujedno ih je pozvao na sudjelovanje u gradskim manifestacijama. Nakon potpisanih ugovora, stipendisti su nastavili svoje druženje uz neformalni razgovor, te su zaprimili i prigodan poklon.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite