Isplata „Božićnica“ umirovljenicima i nezaposlenima!

Grad Sveta Nedelja isplaćivat će „Božićnice” u iznosu od 150,00 kuna nezaposlenim osobama i umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje.

Pravo na „Božićnicu” imaju sve nezaposlene osobe s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje koji se vode u osnovnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i umirovljenici čija mirovina ne prelazi 2.501 kunu, a prema evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Grad Sveta Nedelja će sve potrebne podatke dobiti iz ranije spomenutih službenih evidencija mjerodavnih tijela, stoga nije potrebno nikakvu popratnu dokumentaciju donositi u Gradsku upravu Grada Svete Nedelje.

Iznos od 150,00 kuna nezaposlenima i umirovljenicima koji ostvaruju pravo na istu, biti će dostavljen na kućnu adresu putem pošte poštanskom uputnicom. Isplate „Božićnica” odvijat će se u razdoblju od 18. prosinca do 25. prosinca.

Za sva ostala pitanja slobodno kontaktirajte Gradsku upravu Grada Svete Nedelje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite