Humanitarna akcija Dječjeg vrtića Slavuj!

Danas je u jutarnjim satima iz Dječjeg vrtića Slavuj iz Strmca krenuo kombi pun igračaka, robe i ostalih potrepština koje su polaznici vrtića sa svojim roditeljima sakupili za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Bistri.

Svake godine svi objekti vrtića Slavuj djeluju humanitarno, a ove su se godine pred nadolazeće blagdane odlučili pomoći bolnici u Bistri i to na inicijativu jedne svoje djelatnice koja je upoznata sa radom u Bistri. Akciju su podržali svi, pa nije bilo sumnje da se neće sakupiti dovoljno stvari. Kako bi još više uljepšali boravak svojim vršnjacima u bolnici u Bistri, članovi dramske sekcije Slavuja su odigrali predstavu Bubamara.

U spomenutoj bolnici borave pacijenti od 0-18 godina koji boluju od kroničnih bolesti ili takovih bolesti kojima je dug tijek liječenja. To su uglavnom oboljenja centralnog nervnog sistema, endokrini poremećaji, metabolički poremećaji, reumatske bolesti, fenilketonurija, celijakija, razni sindromi, hidrocefalus i druga teža oboljenja bez prognoze za ozdravljenje, ali zbog nemogućnosti da imaju pravilan tretman u obitelji smještavaju se u ovu bolnicu

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite