Raspisan Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje!

Temeljem čl. 10. Zakona o savjetima mladih (Narodne novine 41/14), čl. 6., 7., 8. i 9. Odluke o osnivanju Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje (Glasnik Grada Svete Nedelje 10/14) te Zaključka o davanju suglasnosti Odboru za izbor i imenovanja za pokretanje postupka izbora članova Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje od 22.12.2014. godine, Odbor za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje raspisao je

Javni poziv za isticanje kandidatura

za izbor članova i zamjenika članova

Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje

Savjet je savjetodavno tijelo Grada Svete Nedelje koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području Grada Svete Nedelje.

Za člana Savjeta i zamjenika člana može se kandidirati i biti birana osoba s prebivalištem ili boravištem na području Grada Svete Nedelje, koja u trenutku podnošenja kandidature ima od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

Cijelokupni tekst Javnog poziva, kao i sve potrebne obrasce, možete preuzeti u nastavku ove obavijesti ili u rubrici Natječaji – Ostali natječaji.

JAVNI POZIV – SAVJET MADIH:

Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje

Obrazac Savjet mladih 1

Obrazac Savjet mladih 2

Obrazac Savjet mladih 3

U slučaju bilo kakvih pitanja obratite se na broj telefona 01/ 3335- 422, Jedinstveni upravni odjel Grada Svete Nedelje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite