Šaroliko i veselo uz rekordan broj maskiranih skupina na dječjem programu Svetonedeljskog fašnika!

U subotu, 14. veljače 2015. godine, na 18. po redu Svetonedeljskom fašnik preko 600 mališana maskiralo se i nastupilo na glavnoj fašničkoj pozornici od 11 sati pred mnogobrojnom publikom koja je ispunila Trg Ante Starčevića. Otvorili su ga stalni voditelj Dječjeg fašnika u Svetoj Nedelji, glumac Kristijan Ugrina Kiki te Strmečki mališani kao reperi s fašničkom himnom i Svetonedeljske mažoretkinje.

Dječji vrtić Slavuj nastupio je sa 6 maskiranih skupina: Snjeguljice i patuljci predstavljala je odgojna skupina Potočnice iz Novaka i Rakitja, Male valike ljubavi prezentirala je predškolska odgojna skupina iz Strmca, Licitarska srca predstavila je odgojna skupina Zrikavci iz Strmca, Pahuljice je prezentirala odgojna skupina Mravi iz Strmca, Svemir je prezentirala odgojna skupina Delfini iz Strmca te Gramofonske ploče koje je predstavila predškolska skupina iz Novaka-Rakitja.

Dječji vrtić Linigra na fašničku je pozornicu doveo vesele Male glazbenike te Pčelice i Kockice.

Dječji vrtić Osmijeh predstavio je svoju odgojnu skupinu sa razigranim i veselim Snjegovićima. Između vrtićkih i školskih nastupa uslijedile su atraktivne koreografije Vještica, Katy Perry i James Bond Plesnog kluba Balans. Na oduševljenje brojnih obožavatelja na fašniku je nastupila glazbena gošća Ivana Radovniković koja je predstavila pjesme s novog dječjeg albuma pod nazivom ” Bajke u pjesmama” koja je ujedno i edukativno – zabavna slikovnica i bojanka.

Svetonedeljski školarci nastupili su sa rekordnim brojem maskiranih skupina. Ukupno 16 razreda matične i svih područnih škola šarolikim kostimima i kreativnim temama predstavili su se na glavnoj pozornici: Princeza i žabac 1.b razreda Matične škole, Promet 1. b razreda Područne škole Rakitje, Tvoje lice zvuči poznato 2.a razreda Matične škole, Zračna luka Sveta Nedelja 2.b razreda Matične škole, Šarena družina 2.c razreda Područne škole Rakitje, Miševi i mačke 3.a Područne škole Strmec, Vlak u snijegu 3.b Područne škole Strmec, Snjegovići 1.-3. razreda Područne škole Rakov Potok, Srca 4. razred Područne škole Rakov Potok, Snjeguljica 5.a razreda Matične škole, Dečki i cure 5.a razreda Područne škole Rakitje, Afrika paprika 5.b razreda Područne škole Rakitje, Ftičeki se ženiju 6.e razreda Matične škole, Pobjedimo strah 6.a Područne škole Rakitje i Estradnjaci 7.b razreda Područne škole Rakitje.

Turistička zajednica grada Svete Nedelje vrtićkim i školskim maskiranim skupinama osigurala je novčane nagrade koje će iskoristiti za prigodne izlete.

Sponzori ovogodišnjeg fašnika bili su: Mc Donalds, Europa 92, BIOBAZA, Limarija Sebastijan, Sancta Domenica d.o.o., Centar zdravlja Fizio Turk iz Bestovja i Camp Zagreb iz Rakitja

Medijski pokrovitelj: Radio Sveta Nedelja

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite