Poziv javnosti za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu Grada Svete Nedelje putem internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću!

Odlukom o komunalnom redu propisuje se komunalni red i mjere za njegovo provođenje, odnosno odredbe o: uređenju naselja, održavanju čistoće i čuvanju javnih površina, korištenju javnih površina, postupanju sa skupljenim komunalnim otpadom, uklanjanju snijega i leda, uklanjanju protupravno postavljenih predmeta, držanju domaćih životinja, mjerama za provođenje komunalnog reda te kaznama za učinjene prekršaje. Nastavno na iskustvo dosadašnje primjene u praksi predmetne Odluke, Grad Sveta Nedelja pristupio je izradi nove Odluke o komunalnom redu s ciljem što efikasnije primjene iste. Predmetna Odluka također se usklađuje sa važećim pozitivnim propisima.

Osnovni cilj savjetovanja je dobivanje povratnih informacija od zainteresirane javnosti u svezi rješenja predloženih u Nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu Grada Svete Nedelje.

Pisane primjedbe dostavljaju se na adresu: Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10 431 Sveta Nedelja, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt prijedloga Odluke o komunalnom redu” ili se dostavljaju elektroničkom poštom na e-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr, a rok za podnošenje je od 20. veljače 2015. godine do 20. ožujka 2015. godine.

Tekst poziva zainteresiranoj javnosti, kao i Nacrt prijedloga Odluke o komunalnom redu, možete pronaći u rubrici Pravo na pristup informacijama – Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite