Gradonačelnik svečano primio Veleposlanicu Republike Makedonije!

Dana 04. ožujka 2015. godine s početkom u 09,00 sati u Gradskoj upravi gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, u pratnji zamjenika gradonačelnika Ivice Pavlića i pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela, Biserke Delač, svečano je primio Veleposlanicu Republike Makedonije, gđu. Danielu Karagjozosku.

Razlog posjeta Veleposlanice Republike Makedonije bio je obilazak svetonedeljskih poduzetničkih zona, odnosno tri tvrtke. Tako su na početku obilaska posjetili tvrtku Laus International d.o.o, tvrtku koja je najveći uvoznik i distributer stakala za osobna, gospodarska i autobusna vozila u regiji. Osnovna djelatnost tvrtke i dalje je uvoz i distribucija autostakala te sve potrebne opreme za ugradnju istog.

Veleposlanica i gradonačelnik u pratnji suradnika obišli su i tvrtku Rimac Automobili d.o.o., tvrtku koja je izradila najbrži električni automobil na svijetu, poznatiji pod nazivom Concept One. Tvrtka se također bavi proizvodnjom električnih bicikala, kao i raznim drugim tehnološkim razvojima i suvremenim implementacijama istih.

Posljednja tvrtka koju su posjetili bila je tvrtka Stanić d.o.o. Tvrtka je vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, a prisutna je na tržištu Hrvatske sada već 20 godina. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

Po završetku službenog obilaska, druženje Veleposlanice Republike Makedonije, gđe. Daniele Karagjozoske i gradonačelnika Grada Svete Nedelje, gosp. Drage Prahina u pratnji suradnika, nastavljeno je u neformalnom tonu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite