Obavijest HEP-a stanovnicima naselja Novaki, Jagnjić Dol, Rakitje i Brezje!

Zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 09.03.2015 u vremenu od 08,00 – 11,00 sati bez električne energije biti će potrošaći u Novakima:

 Novačka 16 – 24 i 39 – 47

 Tratinska

Također zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 09.03.2015 u vremenu od 11,00 – 14,00 sati bez električne energije biti će potrošaći u Jagnjić Dolu:

 Svetonedeljska 66 – 88 i 61 – 72

 Ferešinec

Također zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 10.03.2015 u vremenu od 08,00 – 15,00 sati bez električne energije biti će potrošaći u Rakitju:

 Gmajna 1 -9 i 2 – 32

 Loza 1 – 7 i 2 – 12

 Novačka 6 – 50 i 3 – 61 te 92

 l Novački odvojak 2

 Selska

 ll Novački odvojak

Zbog radova na elektroenergetskom postrojenju dana 10.03.2015 u vremenu od 08,00 – 14,00 sati bez električne energije biti će potrošaći u Brezju:

 Karabljeva

 Selska

 Odvojak Karabljeve

 Radnička 7

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite