U povodu Međunarodnog dana žena – ruže savjesnim vozačicama!

U nedjelju, 8. ožujka Policijska postaja Samobor u suradnji s HAK-om i Autoklubom Samobor obilježit će Međunarodni dan žena. Od 11:00 do 16:00 sati policijski službenici Policijske postaje Samobor i djelatnici Autokluba Samobor poklanjat će ruže vozačicama.

Uz djelatnike PP Samobor i Autokluba Samobor, darivanju ruža u znak zahvale za odgovorno ponašanje u cestovnom prometu, pridružit će se i gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin.

Ruže će se dijeliti na nadzornom punktu u Svetoj Nedelji u Ulici dr. Franje Tuđmana kod raskrižja s ulicom Ribnjak.

Tijekom 2014. godine na području Policijske postaje Samobor (područje Grada Samobora i Grada Svete Nedelje) dogodilo se 413 prometnih nesreća, od čega su 283 prometne nesreće prouzročili vozači što čini 68.52%, dok su vozačice prouzročile njih 130 što čini 31.48%.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite