Održana prezentacija „HGK i HZZ u susret poduzetništvu“!

Prva iz ciklusa prezentacija pod nazivom „Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu” koje u gradovima Zagrebačke županije zajednički organiziraju HGK-Komora Zagreb i HZZ-Područni ured Zagreb, u suradnji s gradskim upravama i Zagrebačkom županijom, održala se jučer, 11. ožujka u Svetoj Nedelji, u dvorani Društvenog doma u Strmcu.

Prezentaciju namijenjenu poduzetnicima, obrtnicima, udrugama, nezaposlenima i ostaloj zainteresiranoj javnosti otvorio je gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, a o mjerama su govorili predsjednik Komore Zagreb Zlatan Fröhlich, županijski pročelnik za gospodarstvo Damir Fašaić i Krunoslav Knežević iz Područnog ureda Zavoda za zapošljavanje. Riječ je o programima Poduzetnik – izvoznik, Moj EU projekt vaučer, Tenderi, Mobilni timovi i drugima. Zlatan Frölich kaže da su izloženi programi ponajprije namijenjeni malim i srednjim poduzetnicima, koji unutar svog rada nemaju potrebnu logistiku za njihovu prihvaćanje i primjenu u poslovanju.

Uz to, bilo je riječi o mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mogućnostima korištenja EU fondova za poduzetnike te programima i uslugama Hrvatske banke za obnovu i razvitak kao i potporama koje Zagrebačka županija daje poduzetnicima. Cilj prezentacija ujedno je i dobivanje informacija o konkretnim problemima i potrebama poduzetnika, uz bolje povezivanje institucija i poslovne zajednice.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite