Preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože!

Akcija je započeta u veljači ove godine u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije gdje je održan prvi krug pregleda i konzultacija s dermatovenerolozima iz Specijalne bolnice Naftalan. Drugi krug ove akcije započeo je prije dva dana.

RASPORED ODRŽAVANJA PREVENTIVNIH PREGLEDA U SVETOJ NEDELJI:

1. Sveta Nedelja, Ribnjak bb (tel:3324 228) – 12.05.2015.

2. Strmec, Kralja Tomislava 3 (tel: 3384 886) – 20.04.2015.

Pregledi se obavljaju između 16 i 19 sati. Za sve preglede potrebna je prethodna najava telefonom te rezervacija termina pregleda.

Ovaj program Zagrebačka županija provodi već treću godinu, a ove godine ga financira s 50.000 kuna. O velikom interesu stanovnika Županije za ovakvim programima svjedoči podatak da je samo prošle godine obavljeno 582 pregleda kože dermatoskopom.

Inače, redoviti pregledi kože, s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite