Održana manifestacija „Dragi naš kaj“!

Pored jezera Orešje, Sveta Nedelja, organiziran je, po sedmi puta, gastro-etno-glazbeni festival „Dragi naš kaj”.

Kulturno-umjetnička društva svetonedeljskoga kraja te njihovi prijatelji iz Stupnika, Zaboka, Tuhelja…, prikazali su negdašnji život u seoskim dvorišćima, organizirana je izložba domaćih životinja, okupilo se i stotinjak kuburaša, iz desetak udruga, a u večernjim je satima, uz sudjelovanje 20 izvođača, održan glazbeni festival koji njeguje kajkavsku riječ.

Također, pjesmom i plesom predstavio se KUD Strmec, pjevali su svetonedeljski umirovljenici i članovi gradskog pjevačkog i tamburaškog orkestra, a prodajno-izložbene štandove imalo je tridesetak OPG-a.

Uz domaćina Dragu Prahina, gradonačelnika Grada Svete Nedelje, njegove zamjenike Damira Halužana i Ivicu Pavlića, te predsjednika Gradskoga vijeća, Dragutina Vinovrškog Penteka, manifestaciji je nazočio je gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, te gradonačelnik Grada Samobora, Krešo Beljak.

Među gostima priredbe bio je i predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković, koji je rekao da svaki grad u Županiji ima svoje posebnosti i manifestaciju za koju se „uvijek nešto nađe i u županijskome proračunu”.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite