Održan svečani prijem za najusješnije učenike Osnovne škole Sveta Nedelja

Dana 19. lipnja 2015. godine, s počekom u 11,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održan je svečani prijem učenika Osnovne škole Sveta Nedelja koji su ove školske godine sudjelovali na državnim smotrama i natjecanjima u čak osam kategorija.

Tako su gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, te zamjenici gradonačelnika, Ivica Pavlić i Damir Halužan, te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela grada, Biserka Delač svečano dočekali i nagradili najuspješnije učenike, u pratnji mentora i ravnateljice OŠ Sveta Nedelja, Anice Magdalenić.

Ovogodišnji najuspješniji učenici su:

Filip Matošin, učenik 8.d razreda sudjelovao je na državnoj smotri literarnih, dramskih i novinarskih radova Lidrano 2015. koja se održavala u Šibeniku. Nastupio u kategoriji literarnih radova. Mentorica učenika je učiteljica Hrvatskog jezika Branka Krajačić.

Michael Tuk, učenik 6.b razreda PŠ Rakitje, sudjelovao je na 57. državnom natjecanju mladih tehničara koje se održavalo u Primoštenu i u kategoriji Graditeljstvo osvojio je 2. mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica tehničke kulture Marjanca Hrđun.

Ivana Janjić, učenica 8.c razreda matične škole sudjelovala je na državnom natjecanju iz Njemačkog jezika koje se održavalo u Brodarici i osvojila 3. mjesto u državi. Mentorica učenice je učiteljica Njemačkog/engleskog jezika Maja Marčinko.

Ružica Jović, učenica 8.a PŠ Rakitje, sudjelovala je na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika koje se održavalo u Trogiru i zauzela 7. mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica Hrvatskog jezika Mara Juralić.

Matej Vojvodić, učenik 5.b PŠ Rakitje, sudjelovao je na državnom natjecanju iz matematike koje se odžravalo u Šibeniku i zauzeo jedanaesto mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica Matematike Petra Markanović.

Šahovska sekcija ŠŠD „Žabac” sudjelovala je na završnici državnog natjecanja školskih sportskih društava osnovnih škola koje se održavalo u Vukovini i zauzela 1. mjesto u državi. Na natjecanju su sudjelovali učenici osmih razreda Jakov Crigovski, Luka Kenda, Viktor Leskovar, te učenici petih razreda David Galoić i Filip Horvatić. Za natjecanje je ekipu pripremao Igor Ševo, a mentor učenika na natjecanju bila je profesorica Ivana Rodić.

Malonogometna ekipa ŠŠD „Žabac” sudjelovala je na državnom natjecanju u FUTSALU za dječake 5.-6. razreda u Vinkovcima i zauzela 1. mjesto u državi. Malonogometnu ekipu čine Mateo Jankavić, Andrej Lovreček, Luka Grofelnik, Jakov Škeva, Patrick Kenda, Lovro Petravić, Ivan Bešlić, Matej Josipović, Ivan Zeman i Stjepan Vincetić. Mentor ekipe je učitelj tjelesno zdravstvene kulture Matija Vuzem.

Atletska ekipa ŠŠD „Žabac” sudjelovala je na državnom natjecanju u atletici za učenike 5. – 6. razreda koje se održavalo u Vinkovcima i zauzela 3. mjesto u državi. Ekipu čine Borna Kedmenec, David Vrčković, Lucijan Avdić, Dominik Lorković, Bruno Galić, Marko Svećnjak, Lovro Meštrović, Fran Kufrin, Dino Vlašić, Fran Sokolić, Matej Ječić, Tomislav Jakopec i Filip Maksić. Mentor ekipe je učitelj tjelesno zdravstvene kulture Zoran Lipić.

Gradonačelnik Drago Prahin čestitao je svim nagrađenima, kao i njihovim mentorima, te im poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu i školovanju, a pritom im je uručio i zaslužene nagrade. Druženje s najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima nastavljeno je u neformalnom tonu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite