Grad Sveta Nedelja i ove će godine sufinancirati udžbenike

Grad Sveta Nedelja i ove će godine sufinancirati udžbenike po istim kriterijima kao prethodne školske godine. Navedene kriterije možete pronaći u nastavku ove obavijesti.

Za detaljne informacije molimo obratiti se Osnovnoj školi Sveta Nedelja (Svetonedeljska 21, 10431 Sveta Nedelja, 01/3370-866 ).

Roditelji čija djeca-osnovnoškolci ne pohađaju Osnovnu školu Sveta Nedelja, a ne mogu to pravo ostvariti u drugoj jedinici lokalne samouprave, obraćaju se direktno Gradu Sveta Nedelja, s navedenim dokazima o ostvarivanju prava i uz priloženi račun za kupljene udžbenike.

Kriteriji za sufinanciranje nabave udžbenika za učenike osnovnih škola su sljedeći:

1. Obvezno prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje za cijelu obitelj,

2. Dohodak po članu obitelji ne prelazi iznos od 2.200 kn po članu obitelji,

3. Potpisati dokument (revers) o preuzimanju besplatnih udžbenika od strane roditelja uz izjavu da će se udžbenici čuvati maksimalnom pažnjom, u suprotnom, nadoknaditi će se nastala šteta.

Za provođenje ove aktivnosti pod članovima obitelji podrazumijevaju se roditelji i djeca, odnosno skrbnici, a sukladno rješenju nadležnog tijela.

Za dokazivanje kriterija potrebni dokumenti su:

• Obostrana kopija osobnih iskaznica za roditelje ili potvrda o prebivalištu za učenike,

• Potvrda porezne uprave o ostvarenoj visini dohotka u 2014. godini.

Potvrda o prebivalištu ne može biti starija od tri mjeseca od dana podnošenja zahtjeva za ostvarivanje ovog prava.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite