Obavijest o prijavama za dodjelu kompostera

Pozivamo stanovništvo grada Sveta Nedelja da se prijave za dodjelu kompostera, za kompostiranje bio-otpada iz kućanstva.

Grad Sveta Nedelja podijelit će 700 kompostera za biorazgradivi otpad volumena 380 l, a sve u cilju podizanja svijesti građana Svete Nedelje o održivom gospodarenju otpadom, potrebi smanjivanja količina otpada na odlagališta otpada, te zbrinjavanju biorazgradivog otpada na način da se iskoriste njegova vrijedna svojstva. Kompostiranjem se dobiva kvalitetno gnojivo za vlastite nasade, te se smanjuje količina komunalnog otpada u spremniku za miješani otpad.

Budući da je broj kompostera ograničen, besplatni komposter će dobiti oni stanovnici koji se na vrijeme prijave tj. iskažu interes za dodjelom kompostera prema redoslijedu prijave i ispunjavanjem određenih uvjeta.

Prednost pri dodjeli kompostera imaju i oni korisnici koji izvrše prijavu/iskažu interes za komposterom, a isti su sudjelovali u anketi o zbrinjavanju biorazgradivog otpada koju je Grad provodio tijekom 2014. godine.

Komposteri će se dodjeljivati korisnicima koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

Korisnici moraju imati adresu stanovanja u gradu Sveta Nedelja,

Iskažu interes za uporabu kompostera prijavom u Grad Sveta Nedelja (popunjavanjem prijavnog obrasca), te dostavom istog na e-mail adresu pitanja@grad-svetanedelja.hr, poštom na adresu, Trg A. Starčevića 5, Sveta Nedelja ili osobno u grad Sveta Nedelja, I. kat, soba br.2.

Imaju zelenu površinu u okviru okućnice ( travnjak, vrt, voćnjak i sl.),

Korisnici su usluge koncesionara za odvoz otpada,

Obveznici su komunalne naknade i naknade za uređenje voda,

Imaju podmirene sve dospjele financijske obveze prema Gradu Sveta Nedelja i koncesionaru za odvoz otpada.

Za besplatnu dodjelu kompostera mogu se prijaviti svi stanovnici grada Sveta Nedelja koji udovoljavaju uvjetima, uz predočenje važeće osobne iskaznice. Svaki korisnik ima pravo na dodjelu jednog (1) kompostera.

Kod prijave za kompostere stanovnici trebaju dati sljedeće podatke:

IME I PREZIME

ADRESU STANOVANJA

OIB

BROJ TELEFONA ZA KONTAKT

E-MAIL ADRESU UKOLIKO JE IMAJU

Kompostiranjem kao najprihvatljivijem načinom zbrinjavanja biorazgradivog otpada štedimo novac, recikliramo hranjive tvari te poboljšavamo kvalitetu zemlje, stoga pozivamo sve zainteresirane stanovnike da se jave u Grad Sveta Nedelja i izvrše prijavu.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite