Predstavljen Pilot-projekt policijske biciklističke ophodnje na području PP Samobor u Gradu Svetoj Nedelji

Danas je u Svetoj Nedelji, na Trgu Ante Starčevića, načelnik Policijske uprave zagrebačke Goran Burušić, u nazočnosti gradonačelnika Grada Sveta Nedelja Drage Prahina i načelnika Policijske postaje Samobor Renata Kosa, predstavio javnosti Pilot-projekt policijske biciklističke ophodnje na području Policijske postaje Samobor.

Načelnik Burušić naglasio je da Policijska uprava zagrebačka već godinu dana u Zagrebačkoj županiji ima policijske biciklističke ophodnje i da je grad Velika Gorica prvi grad u kojem je prije godinu dana pokrenut Pilot-projekt policijskih biciklističkih ophodnji. Dosadašnja iskustva policijskih službenika koji poslove obavljaju u biciklističkim ophodnjama pokazuju pozitivne rezultate koji se direktno odnose na bolju komunikaciju sa građanima, jačanje povjerenja između građana i policije a ujedno i veću nazočnost policije na javnim mjestima, što očekuje i u Gradu Sveta Nedelja.

Rezultat uspješne suradnje Svete Nedelje i Policijske uprave zagrebačke, potvrda je da danas predstavljamo još jedan kvalitetan i dobar pilot-projekt kojim se ujedno promovira biciklizam, zdrav načina života, očuvanje okoliša, a po pitanju prevencije najmlađoj populaciji sudionika u prometu šalje se poruka o nošenju zaštitne kacige na glavi prilikom vožnje bicikla.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite