Održana druga po redu proslava Martinja u Svetoj Nedelji

U subotu, 07. studenog održana je velika proslava Martinja na glavnom gradskom trgu u Svetoj Nedelji. Drugu godinu za redom organizatori i pokrovitelji ove manifestacije bili su Grad Sveta Nedelja i Turistička zajednica Grada. U samoj organizaciji pripomoglo je i svetonedeljsko komunalno društvo Svenkom d.o.o., dok je medijski pokrovitelj ove manifestacije bio Radio Sveta Nedelja.

Program je započeo već gotovo tradicionalnim nastupom Kuburaškog društva koji su početak obilježili pucnjavom iz kubura. Samu manifestaciju otvorio je gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin, pritom istaknuvši kako je veliko zadovoljstvo vidjeti ovako velik odaziv. Uslijedio je nastup Svetonedeljskih mažoretkinja.

Članovi KUD-a Sveti Andrija iz Novaka pobrinuli su se za ceremonijal krštenja mošta i njegova pretvaranja u vino, a potporu u tome dala su im svojim nastupom i druga gradska društva, Društvo prijatelja Sloga Brezje, KUD Strmec, KUD Mala Gorica, KUD Antun Mihanović i Kulturno društvo Sveta Nedelja.

Prije nastupa Tamburaškog sastava Bolji život koji su izvrsnim nastupom svetonedeljčane zabavljali do iza ponoći, građani su imali prilike uživati u nastupu glazbenog sastava pod nazivom Tri kaktusa. Posebnost glazbenog sastava čine upravo njegovi članovi, Marko Jašek na klavijaturama, Zoran Jašek na gitari, te gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin na harmonici.

Svi posjetitelji zagrijali su se uz besplatno kuhano vino i kobasice.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite