Isplata „Božićnica“ za umirovljenike i nezaposlene osobe s područja grada Svete Nedelje

Dana 20.11.2015. godine, a sukladno Odluci o proračunu Grada Svete Nedelje za 2015.godinu i projekcije proračuna za 2016. i 2017. godinu (Glasnik Grada Svete Nedelje broj 12/14, 03/15, 07/15, 09/15) i Programu javnih potreba u socijalnoj skrbi na području Grada Svete Nedelje u 2015. godini (Glasnik Grada Svete Nedelje 12/14, 07/15, 09/15) gradonačelnik Grada Svete Nedelje, donio je odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u iznosu od 150,00 kn, prema sljedećim kriterijima:

1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.501 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati u zgradi „stare pošte” u Svetoj Nedelji, Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka 07.12.2015. godine do srijede 30.12.2015. godine od 9,00 do 15,00 sati (osim na Badnjak).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec listopad 2015. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec listopad 2015, i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite