Odličan odaziv na radionicu lokalne akcijske grupe „SAVA“ održanoj u Svetoj Nedelji!

Na radionici za izradu lokalne razvojne strategije LAG SAVA 2014.-2020. koja se 24.02.2016. s početkom u 18,00 sati održala u Društvenom domu Strmec svetonedeljski dionici (gradski predstavnici, udruge, obrti, OPG, trgovačka društva) iskazali su prilično veliki interes.

Odazvalo se je oko 80 tak dionika iz različitih područja djelovanja, a radionicu su vodili predsjednik LAG-a „SAVA” Damir Halužan, Lovro Benčević, stručni suradnik za razvoj Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije i Rober Črep, viši koordinator za razvojne programe i projekte savjetodavne službe u poljoprivredi, ruralnom razvoju, ribarstvu te unapređenju gospodarenja šumama i šumskim zemljištima šumoposjednika.

Cilj radionice je bio utvrditi najznačajnije potencijale i probleme područja grada, definirati ciljeve i prioritete razvoja, definirati mjere iz Programa ruralnog razvoja za koje će LAG u razdoblju do 2020. moći raspisivati natječaje te izraditi bazu projektnih ideja i financijski plan provedbe projektnih prijedloga u narednom razdoblju.

Predsjednik LAG-a Damir Halužan istakao je da je LAG „Sava” dobio od Agencije za plaćanje 551 tisuću kuna za rad (izradu lokalne razvojne strategije i operativno funkcioniranja LAG-a), te da upravo danas (24.02.2016.) završava prijava na natječaj za voditelja LAG-a koji je raspisan 16.02.2016. godine.

V.d. voditelj Lovro Benčević prezentirao je mjere Programa ruralnog razvoja 2014-2020. koje će se financirati putem LAG-a i obrazac upitnika, koji služi za dostavu ideja i uspostavu baze projekata te pozvao sve da se učlane u LAG „SAVA”. Također je istakao se članarina ne naplaćuje članovima, osim jedinicama lokalne samouprave koji istu plaćaju 0,50 lipa po stanovniku.

Na samoj radionici sudionicima su podijeljeni materijali: pregled Mjera Programa ruralnog razvoja 2014-2020. za Leader, te obrazac upitnika za dostavu projektnih ideja.

Popunjeni obrazac upitnika dostavlja se upravnom odboru LAG-a „SAVA” na e-mail lag.sava@gmail.com kako bi isti uvrstili u Bazu projekata.

Sve dodatne informacije vezano uz učlanjenje i obrazac upitnika dostupne su na web stranici LAG-a „SAVA” www.lagsava.hr, u Gradu Sveta Nedelja: Martina Fabijan, martina.fabijan@grad-svetanedelja.hr, tel.: 01-3325-133, te u Savjetodavnoj službi: Robert Črep, robert.crep@savjetodavna.hr, tel.: 01-3372-589.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite