Svetonedeljska garda- punopravna članica Saveza povijesnih postrojbi hrvatske vojske!

Dana 20. veljače 2016. godine u Karlovcu održana je redovna godišnja skupština Saveza povijesnih postrojbi hrvatske vojske, na kojoj se između ostalog, odlučivalo o novim članicama. Tako je punopravno članstvo u Savezu povijesnih postrojbi hrvatske vojske dobila i Svetonedeljska garda. Ispred Svetonedeljske garde, prisutnima na sjednici se obratio i predsjednik iste, Petar Horvat, a nazočni su bili i zapovjednik Ivica Šafranko i zamjenik zapovjednika Igor Banek.

Tim povodom jučer su, 06.03.2016., Kuburaško društvo Gromovnik i Svetonedeljska garda organizirali druženje u svojim prostorima, gdje su obrazložili značaj primitka Svetonedeljke garde u povijsne postrojbe, te prezentirali Plan rada za 2016. godinu. Druženju je nazočio i gradonačelnik Drago Prahin, u pratnji zamjenika gradonačelnika Ivice Pavlića, koji je čestitao svim članovima, kao i zapvjedniku garde, na dobivanju punopravnog članstva u hrvatski povijesnim postrojbama, te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite