Anketa - Strategija zelene urbane obnove Grada Svete Nedelje Strategija će definirati konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području Grada Svete Nedelje. Ispuni anketu!

Javni poziv savjeta mladih Grada Svete Nedelje!

Savjet mladih Grada Svete Nedelje, temeljem članka 1. stavka 2. Odluke o osnivanju Gradskog savjeta mladih Grada Svete Nedelje (Glasnik Grada Svete Nedelje 10/14 ) objavljuje dana 17.03.2016. godine sljedeći

J A V N I P O Z I V

Pozivaju se svi mladi s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje do navršene 35. godine života, da ukoliko su zainteresirani u sudjelovanju u kreiranju novina za mlade kojih će izdavač biti Savjet mladih Grada Svete Nedelje, da svoje prijave sa svojim osobnim podacima i svojim prijedlozima kojim bi sudjelovali u kreiranju novina, dostave na email adresu Gradskog Savjeta mladih:

savjetmladihsvn@gmail.com, najkasnije do dana 18.04.2016. godine.

Javni poziv preuzmite OVDJE ili u rubrici Savjet mladih.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite