Savjet mladih Svete Nedelje na konferenciji “Mladi i EU”!

Koodinacija gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske proteklog se vikenda prvi put okupila u Trogiru te u suradnji s domaćinom, Savjetom mladih Grada Trogira, organizirala svoju prvu aktivnost, na kojoj su sudjelovali svi članovi Koordinacije, članovi udruga mladih te ostali zainteresirani.

Članom Predsjedništva Koordinacije gradskih savjeta mladih RH postao je i naš član Savjeta Danijel Stipanović.

Naime, od 19. do 20. ožujka 2016. u hotelu “Medena” u Trogiru održala se konferencija pod nazivom “Mladi i EU”.
Partneri su na ovome projektu bili Grad Trogir, Turistička zajednica Grada Trogira, Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije, Splitsko-dalmatinska županija, Udruga gradova te Ministarstvo socijalne politike i mladih.

O tome koliko je čitava ideja bila dobro prihvaćena svjedoči i činjenica da je glavni pokrovitelj bila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je izrazila želju da takva ciljana edukacija i razmjena iskustava među više od 250 članova različitih savjeta mladih koji su se odazvali pridonese jačanju suradnje s ciljem unaprjeđivanja položaja mladih u Hrvatskoj.

U subotu (19. ožujka) predavanje pod nazivom “Mladi i EU” održala je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu mr.sc. Ivana Maletić, koja je naglasila da se najveći potencijal naše zemlje nalazi upravo u mladima.
Drugoga dana (20. ožujka) predavanja su održali mr.sc. Marko Curavić, predstavnik Europske komisije i doc.dr.sc. Marija Boban, pročelnica Katedre za ekonomske i financijske znanosti na Pravnom fakultetu u Splitu.
Sva su predavanja bila izvrsno prihvaćena od strane mladih, a njihov je odaziv dodatan pokazatelj toga da su mladi spremni zajedničkim radom postići bolji položaj u vlastitoj zemlji.
Dodajmo i to da je u subotu, osim predavanja mr.sc. Maletić, održana i izborna skupština Koordinacije gradskih savjeta mladih RH, osnovane radi još većeg umrežavanja mladih i njihovog zalaganja za zajednički boljitak.
U predsjedništvo Koordinacije izabrani su: Ante Škrobica (Trogir) za predsjednika, Dean Perko (Koprivnica) za zamjenika predsjednika, Ivana Dujak (Koprivnica) za glavnu tajnicu. Potpredsjednici Koordinacije su : Toni Cvijanović (Trogir), Mateja Pančelat (Poreč), Barbara Opačak (Osijek) i Miljenko Bulaš (Zaprešić), a članovi predsjedništva: Jelena Đorđević (Trogir), Ivan Čulić (Kaštela), Lena Radunić (Pula), Gracian Čop (Crikvenica), Marijan Crnjac (Požega), Ivan Keglević (Našice), Vanja Horvat (Varaždin) i Danijel Stipanović (Sveta Nedelja).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite