Javni natječaj za financiranje projekata / programa / institucionalnog razvoja udruga koje obavljaju djelatnosti u području zdravstvenog, socijalno-humanitarnog i braniteljskog karaktera od značaja i interesa za Grad Svetu Nedelju u 2016. godini !

Na temelju Pravilnika o financiranju udruga i drugih neprofitnih organizacija iz Proračuna Grada Svete Nedelje (Glasnik Grada Svete Nedelje broj 02/2016), Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i Odluke o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Svete Nedelje za 2016. godinu namijenjenih financiranju projekata/programa/institucionalnog razvoja udruga koje obavljaju djelatnosti u području zdravstvenog, socijalno-humanitarnog i braniteljskog karaktera, KLASA: 023-01/16-01/01, URBROJ: 238-12-02/1-16-74 od 07.03.2016., Grad Sveta Nedelja, Jedinstveni upravni odjel raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za financiranje projekata / programa / institucionalnog razvoja

udruga koje obavljaju djelatnosti u području zdravstvenog, socijalno-humanitarnog

i braniteljskog karaktera od značaja i interesa za Grad Svetu Nedelju u 2016. godini

Tekst javnog natječaja, kao i upute i sve ostale dokumente možete preuzeti u nastavku ove obavijesti ili u rubrici Natječaji.

Popratni dokumenti

odluka_gradonačelnika__o_načinu_raspodjele_raspoloživih_sredstava_iz_proračuna_grada_svete_nedelje_za_2016._godinu.pdf
Odluka gradonačelnika o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Svete Nedelje za 2016. godinu namijenjenih financiranjuprojekata/programa/institucionalnog razvoja udrugaodluka_gradonačelnika__o_načinu_raspodjele_raspoloživih_sredstava_iz_proračuna_grada_svete_nedelje_za_2016._godinu.pdf (149.4 KB)
1._javni_natječaj_za_financiranje_projekata120_201705202300.pdf
1. Javni natječaj za financiranje projekata / programa / institucionalnog razvoja udruga koje obavljaju djelatnosti u području zdravstvenog, socijalno-humanitarnog i braniteljskog karaktera od značaja i interesa za Grad Svetu Nedelju u 2016. godini1._javni_natječaj_za_financiranje_projekata120_201705202300.pdf (228.1 KB)
5.obrazac_izjave_o_nepostojanju_dvostrukog_financiranja_programa__projekata__institucionalnog_razvoja_iz_drugih_javnih__izvora,_obrazac_izj-2120_201705202427.doc
5.Obrazac izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja programa/projekata/institucionalnog razvoja iz drugih javnih izvora, obrazac IZJ-25.obrazac_izjave_o_nepostojanju_dvostrukog_financiranja_programa__projekata__institucionalnog_razvoja_iz_drugih_javnih__izvora,_obrazac_izj-2120_201705202427.doc (48.6 KB)
8.obrazac_za_procjenu_kvalitete_vrijednosti_prijavljenog_projekta__programa,_obrazac_b120_201705202547.pdf
8.Obrazac za procjenu kvalitete/vrijednosti prijavljenog projekta/programa, obrazac B8.obrazac_za_procjenu_kvalitete_vrijednosti_prijavljenog_projekta__programa,_obrazac_b120_201705202547.pdf (357.7 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite