Obavijest tvrtke Eko-flor Plus d.o.o. o odvozu glomaznog otpada!

O B A V I J E S T
O ODVOZU GLOMAZNOG OTPADA S PODRČJA GRADA SVETA NEDELJA

• GLOMAZNI OTPAD odvoziti će se u razdoblju od 18.04.2016. – 22.04.2016. (sukladno danu odvoza komunalnog otpada)

VAŽNO!
o Da bi vam se izvršio odvoz glomaznog otpada potrebno se pravovremeno prijaviti (najkasnije 3 radna dana prije predviđenog odvoza) na broj telefona 049/587-837 ili putem e-mail adrese: glomazni@eko-flor.hr
o Prilikom prijave trebati će se navesti podaci o korisniku (ime, prezime, adresa) i sastav otpada (npr. krevet, željezna rame od bicikla, madraci i sl.).
o Na dan odvoza glomaznog otpada, otpad odložite UNUTAR DVORIŠTA, neposredno uz kolni ulaz, na način da djelatnicima tvrtke EKO – FLOR PLUS d.o.o. omogućite nesmetan ulaz u dvorište. Poželjno je i da budete kod kuće prilikom odvoza istog.
o Nadalje, ukoliko imate otežan pristup dvorištu dužni ste krupni (glomazni) otpad dopremiti na dostupno mjesto pogodno za preuzimanje od strane tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. Molimo da takve okolnosti navedete prilikom prijave za odvozom glomaznog otpada.

DA, jest glomazni otpad

Plastika (stolice, posude…)

Drvenarija(namještaj, palete…)

Metal (posuđe, namještaj…)

Ostalo (madraci, kauči…)

NE, nije glomazni otpad

Građevinski otpad (šuta, cigla, beton…)

Opasni otpad (salonit ploče, otpadna ulja, pesticidi, fluorescentne cijevi…)

Akumulatori, gume

Električni i elektronski otpad

Važno! Ono što nije glomazni otpad neće se pokupiti.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE SLOBODNO SE OBRATITE KONCESIONARU:

EKO – FLOR PLUS d.o.o.
Mokrice 180/C,

49243 Oroslavje
tel:+385 49 587 810,

fax:+385 49 249 240
info@eko-flor.hr
www.eko-flor.hr

Služba za korisnike i reklamacije:
Tel. +385 49 587 831
Tel. +385 49 587 837
Tel. +385 49 587 840
info@eko-flor.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite