Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
24.190,14 HRK

OBAVIJEST: Privremena regulacija prometa povodom manifestacije „Dan grada Svete Nedelje 2016.“

Dana 18. svibnja započinje manifestacija „Dan grada Svete Nedelje 2016.” i traje sve do 22. svibnja 2016. godine. U tome smislu odvijat će se privremena regulacija prometa na području grada Svete Nedelje, naselja Sveta Nedelja i Strmec, odnosno biti će na snazi zatvaranje prometa kako slijedi:

Dana 20. svibnja 2016. godine od 08,00 sati do 23. svibnja 2016. godine u 15,00 sati za sav promet se zatvara parkiralište ispred zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića (parkirališni prostor od raskrižja M. Stilinovića do raskrižja s prilazom na parkirališni prostor u Ulici A.G.Matoša)

Dana 21. svibnja 2016. godine u vremenu od 08,00 do 20,00 sati za sav promet se zatvara dio Ulice M. Stilinovića (od raskrižja s Ulicom V. Nazora do raskrižja s ulicom Ribnjak)

Dana 22. svibnja 2016. godine u vremenu od 07,00 do 22,00 sata zatvara se dio Ulice Kipišće u naselju Strmec (od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Gortanovom ulicom).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite