Otvorena E – Punionica u Svetoj Nedelji!

Dana 19. svibnja 2016. godine s početkom u 10,00 sati ispred zgrade Gradske uprave održano je svečano otvorenje prve električne punionice u Svetoj Nedelji. Ispred Zagrebačke županije otvorenju je prisustvovao Damir Fašaić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, ispred Grada Svete Nedelje gradonačelnik Drago Prahin u pratnji zamjenika, Damira Halužana i Ivice Pavlića, pročelnice JUO Biserke Delač i suradnika, te predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i predstavnici Hrvatskog Telekoma. Među uzvanicima bili su i predstavnici gradova Zagrebačke županije koji su uključeni u projekt.

Na samome početku, prisutnima se ispred Grada Svete Nedelje obratila Martina Fabijan, voditeljica projekta, a više o projektu i aktivnostima Grada po pitanju energetske učinkovitosti i zaštite okoliša rekao je gradonačelnik Drago Prahin.” Otvorenjem ove prve električne punionice za građane u našem gradu nadamo se da ćemo potaknuti i naše sugrađane da se odluče za nabavu i korištenje hibridnih i električnih vozila jer na taj način brinemo za svoj okoliš. Grad Sveta Nedelja u tom nastojanju daje i svoju podršku u smislu da će svi korisnici usluge punjenja na ovoj Elektro punionici istu do daljnjega moći koristi bez naknade” istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin. Prisutnima se obratila i Ines Božičević, predstavnica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije, Damir Fašaić, pritom istaknuvši kako će Zagrebačka županija zasigurno nastaviti s podrškom ovakvih projekata.

Grad Sveta Nedelja uključio se u projekt E mobilnost Zagrebačke županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kojim se želi potaknuti e mobilnost građana. Punionica omogućuje punjenje istodobno dva električna vozila, a korisnici će uslugu do daljnjega koristiti bez naknade, kao i na cjelokupnoj mreži punionica Zagrebačke županije. Mreža je povezana sa sustavom nacionalne mreže punionica za električna vozila Hrvatskog Telekoma, koji omogućava pristup krajnjim korisnicima putem jedinstvene T-RFID kartice.

Nakon demonstracije rada e-punionice od strane predstavnika HT-a, gradonačelnik Svete Nedelje, Drago Prahin je uručio karticu za punjenje električnih vozila na besplatno korištenje gđi. Zrinki Pešorda Vardić, vlasnici eklektičnog vozila s područja Svete Nedelje.

Po završetku službenog dijela programa, svi uzvanici uputili su se u obilazak tvrtke za proizvodnju vrhunskih električkih vozila – Rimac Automobili.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite