Otvorena izložba Dječjeg vrtića Slavuj

Dana 19.05.2016. godine s početkom u 17,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Svete Nedelje održano je svečano otvorenje izložbe Dječjeg vrtića Slavuj pod nazivom “Moj grad, moj zavičaj” koja se održava u sklopu manifestacije Dan grada Svete Nedelje 2016.

Na samome početku prisutne je pozdravila ravnateljica Dječjeg vrtića Slavuj, Gordana Supanc, pritom istaknuvši kako je ovo samo dio od mnoštva projekata na kojima odgojiteljice rade s djecom.

Gradonačelnik grada Svete Nedelje Drago Prahin čestitao je djeci na trudu koji su uložili u izradu ovih prekrasnih djela te im zaželio mnogo uspjeha , ali i zabave, u daljnjim aktivnostima koje provode unutar vrtića. Uz gradonačelnika, otvorenju izložbe nazočili su i zamjenici gradonačelnika Damir Halužan i Ivica Pavlić, direktorica Turističke zajednice Grada, Renata Vlahović i direktor tvrtke Svenkom d.o.o., Dalibor Jakopec.

Da ovo ne bi bila obična izložba pobrinula su se djeca iz odgojne skupine Potočnice koja su izvela pjesme i igre s pjevanjem: Ančice bančice, Da mi je biti sunce, Žito i pšenica i Mi smo djeca vesela.

Autori radova su djeca odgojnih skupina Mravi, Zrikavci, Potočnice i Delfini, a izložbu su pripremile odgojiteljice Snježana Batorek, Martina Čakanić Lacković, Jasminka Vrančić, Kristina Biškupić, Nada Čengić, Vedrana Šikac, Ljiljana Udovičić i Jelena Đogić.

Izložba se može pogledati do 30. svibnja 2016. godine, a ulaz je slobodan!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite