Održan svečani prijem za najuspješnije učenike Osnovne škole Sveta Nedelja!

Dana 16. lipnja 2016. godine, s počekom u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održan je svečani prijem učenika Osnovne škole Sveta Nedelja koji su ove školske godine sudjelovali na državnim smotrama i natjecanjima.

Tako su gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin, zamjenik gradonačelnika Damir Halužan i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela grada, Biserka Delač svečano dočekali i nagradili najuspješnije učenike, u pratnji mentora i ravnateljice OŠ Sveta Nedelja, Anice Magdalenić.

Ovogodišnji najuspješniji učenici su:

Michael Tuk, učenik 7.b razreda PŠ Rakitje, sudjelovao je na 58. državnom natjecanju mladih tehničara koje se održavalo u Primoštenu i u kategoriji Graditeljstvo osvojio je 4. mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica tehničke kulture Marjanca Hrđun.

Bruno Galić, učenik 7.b razreda PŠ Rakitje, sudjelovao je na 58. državnom natjecanju mladih tehničara koje se održavalo u Primoštenu i u kategoriji Graditeljstvo osvojio je 6. mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica tehničke kulture Marjanca Hrđun.

Ivan Šušković Kozjak, učenik 5.b razreda matične škole, sudjelovao je na 58. državnom natjecanju mladih tehničara koje se održavalo u Primoštenu i u kategoriji Graditeljstvo osvojio je 12. mjesto u državi. Mentorica učenika je učiteljica tehničke kulture Vesna Šoić.

Eva Pleše, učenica 8. razreda matične škole sudjelovala je na državnom natjecanju iz Fizike koje se održavalo u Brodarici. Mentorica učenice je učiteljica fizike prof. Jasna Bagić Ljubičić.

Paula Đozić, učenica 8.a razreda PŠ Rakitje, sudjelovala je na državnom natjecanju iz Hrvatskog jezika koje se održavalo u Zadru i zauzela 3. mjesto u državi. Mentorica učenice je učiteljica Hrvatskg jezika prof. Mara Jularić.

Sebastijan Lacković, učenik 8.b razreda PŠ Rakitje, sudjelovao je na državnom natjecanju iz Matematike koje se održavalo u Šibeniku i zauzeo 14. mjesto u državi. Mentor učenika je učitelj matematike Zorislav Vizler.

Atletska ekipa ŠŠD „Žabac” (10 učenika) sudjelovala je na državnom natjecanju u atletici za učenike 5. – 6. razreda koje se održavalo u Vinkovcima i zauzela 1. mjesto u državi. Mentor ekipe je učitelj tjelesno zdravstvene kulture prof. Matija Vuzem.

Atletska ekipa ŠŠD „Žabac” (10 učenika) sudjelovala je na državnom natjecanju u atletici za učenike 7. – 8. razreda koje se održavalo u Vinkovcima i zauzela 1. mjesto u državi. Mentor ekipe je učitelj tjelesno zdravstvene kulture prof. Matija Vuzem.

Gradonačelnik Drago Prahin čestitao je svim nagrađenima, kao i njihovim mentorima, te im poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu i školovanju, a pritom im je uručio i zaslužene nagrade. Druženje s najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima nastavljeno je u neformalnom tonu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite