Poziv mladima za sudjelovanje u projektu „Designing Dialogue“!

U organizaciji Grada Svete Nedelje kao koordinatora projekta…

Objavljeno:05.07.2016.

U organizaciji Grada Svete Nedelje kao koordinatora projekta, a uz partnerstvo Gradova Karsiyaka Belediyesi iz Turske, Ayuntamineto De Bolanos De Calatrava iz Španjolske i Centra za praćenje javnih politika iz Rumunjske u Svetoj Nedelji se od 16. do 23. rujna 2016. godine održava projekt strukturiranog dijaloga mladih s donositeljima odluka „ Designing Dialogue”.

Radi se o projektu koji je financiran iz sredstava Europske unije u okviru programa ERASMUS+, a koji će okupiti 45 sudionika iz Hrvatske, Rumunjske, Turske i Španjolske.

Mjesto održavanja projekta je u Gradu Sveta Nedelja, a sudionici će biti smješteni u Samoboru.

Cilj projekta je stvoriti model dijaloga između mladih i donositelja odluka koji će se provoditi na lokalnoj/regionalnoj/nacionalnoj razini, kao i povezivanje procesa strukturiranog dijaloga i modela dijaloga s mladima u svrhu izrade učinkovitih strategija. Model dijaloga biti će osnova za lokalne aktivnosti u partnerskim zemljama, a u slučaju Grada Sveta Nedelja doprinijet će razvoju lokalne strategije za mlade.

Sudionici će provesti 8 dana u razmatranju i kreiranju modela strukturiranog dijaloga između mladih i donositelja odluka te će se usredotočiti na sljedeće teme: važnost sudjelovanja mladih u demokratskom životu, kreiranje strukturiranog procesa dijaloga što uključuje vještine, participirajuću demokraciju i angažman mladih kao i istraživanja o lokalnim, nacionalnim i Europskim strategijama za mlade.

Ove radionice će pružiti osnovne informacije i znanja za provedbu središnjeg dijela aktivnosti, koja je usmjerena na izradu modela dijaloga između mladih i donositelja odluka.

U posljednjem dijelu aktivnosti sudionici će usvojiti informacije i znanja o strukturiranom dijalogu, strategijama za mlade i modelu dijaloga kako bi se formirao model aktivnosti na lokalnoj razini za buduće donošenje odluka, a koji će se koristiti za stvaranje lokalne strategije za mlade Grada Svete Nedelje.

Ovaj projekt služit će identificiranju potreba mladih u Svetoj Nedelji kroz međunarodnu razmjenu iskustava, kao i promociji sadržaja koje Grad Sveta Nedelja nudi za mlade.

Prijavni obrazac preuzmite OVDJE.

Popratni dokumenti

poziv_mladima_za_sudjelovanje_u_projektu_„designing_dialogue“!79_201705182745.
Poziv mladima za sudjelovanje u projektu „Designing Dialogue“!poziv_mladima_za_sudjelovanje_u_projektu_„designing_dialogue“!79_201705182745. (0 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite