Obavijest roditeljima učenika osnovnih škola o nabavi školskih knjiga za školsku godinu 2016./2017.

Razredni komplet knjiga uključuje udžbenike i zbirke zadataka iz redovnih predmeta, udžbenike iz izbornih predmeta, likovne mape od 1.-8. razreda, i geografski atlas za učenike 5. razreda.

Nisu uključene radne bilježnice niti za jedan predmet.

Komplet knjiga dobivati će SVI učenici s prebivalištem na području grada Svete Nedelje, neovisno o tome na području kojeg grada/općine osnovnu školu pohađaju.

Za učenike koji polaze osnovnu školu na području grada Svete Nedelje, postupak nabave knjiga obaviti će škola.

Nabavu knjiga učenicima koji polaze osnovnu školu izvan područja grada, roditelji nabavljaju samostalno, a Grad Sveta Nedelja će temeljem računa knjižare (račun mora glasiti na ime i prezime učenika s adresom prebivališta) refundirati sredstva roditeljima početkom mjeseca rujna.

Učenici će morati vratiti neoštećene knjige školi po završetku nastavne godine.

Pri preuzimanju knjiga roditelji će potpisivati revers-potvrdu o preuzimanju. Knjige će se preuzimati u školi (matičnoj odnosno područnoj-ovisno koju učenik pohađa).

Sve ostale informacije biti će objavljene na web stranici škole prije samog početka nove školske godine.

SREDSTVA ZA PROVEDBU OVE AKTIVNOSTI OSIGURAVA GRAD SVETA NEDELJA U CIJELOSTI.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite