Poziv mladima za sudjelovanje u projektu „Designing dialogue“ strukturirani dijalog mladih i donositelja odluka koji je financiran iz sredstava Europske unije u okviru Programa Erasmus+ područje mladih!

Organizator projekta Grad Sveta Nedelja poziva sve mlade u dobi od 18 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje u projektu koji ima za cilj okupiti mlade i donositelje odluka kako bi se kreirao model dijaloga između mladih i donositelja odluka koji će se provoditi na lokalnoj /regionalnoj/nacionalnoj razini. Model dijaloga biti će osnova za lokalne aktivnosti u partnerskim zemljama, a u slučaju Grada Svete Nedelje doprinijet će razvoju lokalne strategije za mlade.

Projekt je međunarodnog karaktera i okuplja 45 sudionika iz Hrvatske, Rumunjske, Turske i Španjolske.

Glavna aktivnost projekta održati će se od 16. do 23. rujna 2016. godine. Svi sudionici biti će smješteni u Hostelu u Samoboru, Obrtnička 34, gdje su im osigurani smještaj i hrana.

Prijave se vrše putem obrasca za prijavu koji se nalazi u dnu ove obavijesti, a rok za prijavu je 20.07.2016. godine.

Sudionici trebaju biti visoko motivirani za aktivno sudjelovanje u radionicama, a uvjet za sudjelovanjem uz dob sudionika (18 do 30 godina) je znanje engleskog jezika budući se sve aktivnosti odvijaju na engleskom jeziku.

Dokumenti za preuzimanje:

Obrazac prijave

Popratni dokumenti

poziv_mladima_za_sudjelovanje_u_projektu__programa_erasmus_područje_mladih.docx
Poziv mladima za sudjelovanje u projektu „Designing dialogue“ strukturirani dijalog mladih i donositelja odluka koji je financiran iz sredstava Europske unije u okviru Programa Erasmus+ područje mladih!poziv_mladima_za_sudjelovanje_u_projektu__programa_erasmus_područje_mladih.docx (1.55 MB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite