Konačni zaključak na Odluku o Listi odabranih programa i projekata Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga u području kulture za 2016. godinu!

Konačni Zaključak na Odluku o Listi odabranih programa i projekata Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga u području kulture za 2016. godinu preuzmite u nastavu ove obavijesti:

Popratni dokumenti

konačni_zaključak_na_odluku_o_listi_odabranih_programa_i_projekata_javnog_natječaja_za_financiranje_programa_i_projekata_udruga_u_području_kulture_za_2016._godinu!69_201705182585.pdf
Konačni zaključak na Odluku o Listi odabranih programa i projekata Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga u području kulture za 2016. godinu!konačni_zaključak_na_odluku_o_listi_odabranih_programa_i_projekata_javnog_natječaja_za_financiranje_programa_i_projekata_udruga_u_području_kulture_za_2016._godinu!69_201705182585.pdf (119.1 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite