Obavijest o sufinanciranju javnog prijevoza za učenike i studente s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje

Obavještavaju se učenici i studenti s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje da za ostvarivanje prava na sufinanciranje javnog prijevoza kod Samoborčeka i Autoturista, nije potrebna ovjera Grada Svete Nedelje. Sva prava na sufinanciranje javnog prijevoza za Samoborček i Autoturist ostvaruju se direktno u poslovnicama istih, a Grad Sveta Nedelja subvencionira 25% cijene mjesečne pokazne prijevoznike karte za one koji koriste subvenciju Vlade RH ili 50 % cijene mjesečne pokazne karte za one koji ne koriste subvenciju Vlade RH.

Nadalje, Grad Sveta Nedelja subvencionira mjesečne pokaze ZET-a i HŽ-a učenicima i redovnim studentima s prebivalištem na području grada Svete Nedelje u iznosu od 50% cijene mjesečne pokazne karte, odnosno 25 % za one koji koriste subvenciju Vlade RH. Kako bi se ostvarilo pravo na subvenciju javnog prijevoza za ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, I. kat, soba broj 7., po Potvrdu za subvenciju.

Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

UČENICI– donijeti ispunjen ZET-ov obrazac, ovjeren od strane škole

STUDENTI – donijeti ispunjen ZET-ov obrazac, ovjeren od strane fakulteta i potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada

*Učenici i redovni studenti koji koriste subvenciju Vlade RH – donijeti potvrdu (obrazac se podiže/ovjerava u školi/studentskoj referadi) o istome

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite