17. Svetonedeljska fišijada – natjecanje u pripravljanju ribljeg specijaliteta „ fiša“ subota, 3. rujna 2016. godine – jezero Rakitje

Pozivamo vas na tradicionalnu 17.Svetonedeljsku fišijadu koja će se održati u subotu, 3. rujna 2016. godine na obali jezera Rakitje s početkom u 14.00 sati.

Očekuju vas brojne natjecateljske ekipe, kuhanje fiša u najvećem kotlu u Hrvatskoj od 600 litara, natjecanje u pučkim igrama, bogat zabavni program uz GOSPODARE TAMBURA i voditelja Davora Dretara, te nastup Kuburaškog društva Gromovnik.

Za sve posjetitelje degustacija fiša je besplatna!

Tijekom programa održat će se prezentacija i prodaja domaćih proizvoda i suvenira, a za posjetitelje smo pripremili i natjecanje u starim pučkim igrama uz bogate nagrade.

Organizatori: ŠRD Rak Rakitje i Turistička zajednica grada Svete Nedelje
Pokrovitelji: Grad Sveta Nedelja, Zagrebačka županija, Svenkom d.o.o.
Medijski pokrovitelji: Radio SVN, Radio Samobor
Generalni sponzor: Limarija Sebastijan
Sponzori: Vinarija Kurtalj, Restoran “Baranjska Citadela2

Prijave se za natjecanje u pripravljanju fiša zaprimaju se do 1.rujna 2016.godine

Prijavnicu i pravila natjecanja potražite na: http://www.svetanedelja.hr/17-svetonedeljska-fisijada-n111

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite