Obilježen prvi dan škole u Svetoj Nedelji!

Dana 05. rujna 2016. godine obilježen je početak školske godine…

Objavljeno: 06.09.2016.

Dana 05. rujna 2016. godine obilježen je početak školske godine na području grada Svete Nedelje. Tom su prigodom gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin i njegovi zamjenici Damir Halužan i Ivica Pavlić, obišli matičnu Osnovnu školu Sveta Nedelja te područne škole Kerestinec, Strmec i Rakitje kako bi prvašićima zaželjeli puno uspjeha u budućem školovanju.

Gradonačelnik Drago Prahin i njegovi zamjenici ovom su prigodom prvašićima uručili prigodne poklone, crtančice i mnoštvo slatkiša, kako bi im iznimno važan i uzbudljiv dan, učinili još malo ljepšim.

Uz prigodne poklone gradonačelnik i zamjenici podsjetili su da je Grad Sveta Nedelja osigurao besplatne udžbenike, odnosno razredne komplete udžbenika, svim osnovnoškolcima s prebivalištem na području grada Svete Nedelje koji će im uskoro biti isporučeni. Razredni komplet knjiga uključuje udžbenike i zbirke zadataka iz redovnih predmeta, udžbenike iz izbornih predmeta, likovne mape od 1.-8. razreda, i geografski atlas za učenike 5. razreda.

Najviše prvašića ove školske godine krenulo je u Područnu školu Rakitje, gdje je u četiri razredna odjeljenja upisano čak 87 prvašića. U matičnoj školi Sveta Nedelja upisano je 45 prvašića u dva razredna odjeljenja kao i prethodne godine, dok je u Područnoj školi Strmec upisano 55 prvašića, također u dva razredna odjeljenja. U Područnoj školi Kerestinec upisano je jedno razredno odjeljenje s 31 prvašićem. Tako je ove godine u škole na području Grada Svete Nedelje upisano ukupno 218 učenika prvog razreda, što je 21 učenik više nego lani.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite