Poziv mladima na prezentaciju i radni sastanak Model dijaloga!

Grad Sveta Nedelja poziva sve mlade osobe s područja grada Svete Nedelje (članove udruga mladih, sportskih i kulturnih udruga) na radni sastanak i prezentaciju Modela dijaloga koji će se održati

u srijedu 02.11.2016. godine
u 18,00 sati
u Društvenom domu Strmec
(Vladimira Nazora 13, Strmec)

Radni sastanak i prezentacija Modela dijaloga odnosi se na uključivanje mladih u proces donošenja odluka od interesa za mlade kroz dijalog između mladih i donositelja odluka, a koji su kreirali mladi i donositelji odluka iz 4 zemalja (Hrvatske, Španjolske, Turske i Rumunjske) u sklopu projekta „Designing Dialogue” financiranog od strane EU kroz Program Erasmus+, strukturirani dijalog mladih i donositelja odluka. Kreirani Model dijaloga primijeniti će se u izradi lokalne Strategije za mlade Grada Svete Nedelje.

Veselimo se Vašem dolasku!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite