Održana prezentacija i radni sastanak za mlade “Model dijaloga”!

Dana 02. studenog 2016. godine s početkom u 18,00 sati u prostorima Društvenog doma Strmec održana je prezentacija rezultata proizašlih iz projekta koji je realiziran u našem gradu pod nazivom „Designing Dialogue”, financiranog od strane EU kroz Program Erasmus +, strukturirani dijalog mladih i donositelja odluka te radni sastanak u okviru kojeg su mladi raspravljali o potrebama, problemima mladih te kako unaprijediti kvalitetu života mladih u gradu Svetoj Nedelji.

Prisutnima je prikazan video u kojem prikazan sažetak projekta te kreirani Model dijaloga u 4 koraka između mladih i donositelja odluka, ako i brošura koja će biti dostavljena donositeljima odluka prije svega gradovima u Hrvatskoj kao i gradovima u partnerskim zemljama (Španjolskoj, Turskoj i Rumunjskoj). Ispred Grada Svete Nedelje istome su nazočili gradonačelnik Drago Prahin, zamjenici gradonačelnika Damir Halužan i ivica Pavlić, te voditeljica projekta Martina Fabijan.

Područja rasprave u sklopu radnog sastanka bila su podijeljena u 4 teme:

1. Obrazovanje i informiranje mladih,

2. Kultura, sport i slobodno vrijeme mladih

3. Zapošljavanje i poduzetništvo mladih

4. Aktivno sudjelovanje mladih, izgradnja civilnog društva i mobilnost.

Iako je poziv bio usmjeren na sve mlade s područja Grada Svete Nedelje, udruge mladih, sportske i kulturne udruge u kojima su mladi aktivni odaziv na prezentaciju je bio iznimno slab.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite