Proslava “Martinja” u Svetoj Nedelji!

Tradicionalna proslava “Martinja” u organizaciji Grada Svete Nedelje, Turističke zajdenice Grada Svete Nedelje i tvrtke Svenkom d.o.o. održati će se i ove godine na glavnom gradskom trgu u velikom šatoru, u petak 11.11.2016. godine s početkom u 18,00 sati.

Nastupiti će Kuburaško društvo Gromovnik, Balans Code, KUD Strmec, KUD Antun Mihanović, KD Sveta Nedelja, Svetonedeljske mažoretkinje, VA Domenike, KUD Mala Gorica,KUD Sveti Andrija Novaki i Gradski tamburaški orkestar.

Tradicionalni pučki običaj simboličkog predvođenja mošta u mlado vino odnosno „krštenje vina” izvest će KUD Zvonko Lenard Pikić.

Za dobru zabavu u kasnijem dijelu programa pobrinut će se glasbeni sastav FALSET, a za sve posjetitelje osigurano je besplatno kuhano vino i kobasice!

Vidimo se na proslavi Martinja na Trgu Ante Starčevića u petak 11.11.2016. godine s početkom u 18,00 sati!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite