Prijave mladih za Gradske vijećnike na simuliranoj sjednici Gradskog vijeća!

Želiš li na jedan dan biti osoba koja će odlučivati o položaju mladih i donositi odluke u Gradu Svetoj Nedelji? Imaš ideju, razrađen projekt koji će unaprijediti položaj mladih i kvalitetu života mladih u gradu? Želiš li biti vijećnik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje na jedan dan? Želiš li biti aktivan i aktivno sudjelovati u demokratskom društvu? Smatraš li da ti kao dio populacije mladih koja čini 26% u ukupnom stanovništvu Grada imaš pravo sudjelovati u kreiranju politika za mlade?

Ukoliko je većina odgovora na ova pitanja pozitivna, prijavi se!!!

Grad Sveta Nedelja omogućiti će mladima s područja Grada koji imaju između 18 i 30 godina da na simuliranoj sjednici Gradskog vijeća raspravljaju, glasaju i odlučuju o temama i projektima za mlade. Simulirana sjednica će se održati u srijedu 16.11.2016. godine s početkom u 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje. Pripremna radionica održati će se u utorak 15.11.2016. godine.

Prijave za sudjelovanje na simuliranoj sjednici Gradskog vijeća, a u statusu Gradskog vijećnika mogu se podnijeti na mail adresu martina.fabijan@grad-svetanedelja.hr

Sadržaj prijave:

Osnovni podaci (ime i prezime, adresa stanovanja, broj mobitela, e-mail, zanimanje),

Ukratko opisati tvoje viđenje uloge vijećnika,

Prijedlog projekta ili programa za mlade ili same ideje (nije nužno)

Prijave se primaju zaključno s 12.11.2016. godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite