7. RALLY SHOW SANTA DOMENICA 2016. – 26. i 27. studeni 2016.

7. RALLY SHOW SANTA DOMENICA 2016.

26. i 27. studeni 2016.
Ceremonijalni start, subota, 26. studeni 2016. na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji

Utrka rally-a, nedjelja, 27. studeni – Savršćak ,Samobor

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će sedmu godinu za redom okruniti Rally Show Santa Domenica.

Entuzijasti iz jednog od najmlađih hrvatskih auto klubova, AKK Sveta Nedelja, uzeli su stvar u svoje ruke i 2010. godine nam po prvi put priuštili pravu zimsku makadamsku poslasticu. Bez ikakvih problema osvojili su vozače i publiku, a razloga za to je itekako dovoljno. Ova adrenalinska uživancija financijski je znatno dostupnija od ostalih rally natjecanja, pa je tako Santa Domenica idealna prilika mladim vozačima za ulazak u svijet kraljice auto sporta.

Na Rally Show-u Santa Domenica sudjeluje više od 100 natjecateljskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Švedske i Srbije.

Detaljan program možete pogledati na linku: http://bit.ly/2egj9cb

Saznajte više na: www.rallysantadomenica.com

Organizator: Auto – karting klub Sveta Nedelja
Pokrovitelji: Turistička zajednica grada Svete Nedelje i Grad Sveta Nedelja

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite