Održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2016./2017.!

Dana 05. prosinca 2016. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održano je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2016./2017.

Ove godine stipendiste je povodom uručivanja navedenog Ugovora primio gradonačelnik, Drago Prahin u pratnji zamjenika gradonačelnika Damira Halužana.

Grad Sveta Nedelja za školsku/akademsku godinu 2016./2017. dodijelio je četiri vrste stipendija. Dodijeljeno je 5 stipendija učenicima deficitarnih zanimanja, te 5 stipendija učenicima srednjih škola na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju u iznosu od 600,00 kuna mjesečno.

Studentima je dodijeljeno 25 stipendija na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju, te 5 stipendija na osnovu kriterija uspjeha u školovanju. Mjesečni iznos studentskih stipendija od pretprošle godine je uvećan, te da one sada iznose 900,00 kuna mjesečno.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Drago Prahin i zamjenik gradonačelnika Damir Halužan čestitali su svim stipendistima te im poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju. Također su najavili i pozitivne promjene koje očekuju školski sustav u Svetoj Nedelji, a radi se o Područnoj školi Rakitje koja će uskoro postati samostalna osmogodišnja škola, te formiranje srednje škole s nekoliko smjerova u Strmcu. Nakon potpisanih ugovora, stipendisti su nastavili svoje druženje s gradonačelnikom i zamjenikom uz neformalni razgovor.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite