Obavijest o podjeli besplatnih kompostera! Grad Sveta Nedelja i ove godine nastavlja s projektom podjele besplatnih kompostera…

Grad Sveta Nedelja i ove godine nastavlja s projektom podjele besplatnih kompostera, a sve u cilju podizanja svijesti građana Svete Nedelje o održivom gospodarenju otpadom, potrebi smanjivanja količina otpada na odlagališta otpada, te zbrinjavanju biorazgradivog otpada na način da se iskoriste njegova vrijedna svojstva. Kompostiranjem se dobiva kvalitetno gnojivo za vlastite nasade, te se smanjuje količina komunalnog otpada u spremniku za miješani otpad.

Podjela besplatnih kompostera za one koji su do 29.03.2017. godine predali popunjeni obrazac te su zadovoljili sve tražene uvjete kao i za one koji još nisu preuzeli svoje kompostere po prethodnim podjelama, a dodijeljeni su im održat će se u

ponedjeljak 10.04.2017. godine
od 14,00 – 16,30 sati
u prostorijama bivšeg Stočara,
(Svetonedeljska ulica 96, Kerestinec)

Listu korisnika za dodjelu kompostera preuzmite OVDJE

Listu korisnika koji isti nisu preuzeli na podjeli 07.11.2016.godine preuzmite OVDJE

Molimo Vas da sa sobom ponesete osobnu iskaznicu.

S obzirom da kompostera još ima, pozivamo građane da i dalje podnose zahtjeve za dodjelu kompostera. Kompostiranjem kao najprihvatljivijem načinom zbrinjavanja biorazgradivog otpada recikliramo hranjive tvari te poboljšavamo kvalitetu zemlje, stoga pozivamo sve zainteresirane stanovnike da se jave u Grad Sveta Nedelja i izvrše prijavu.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite