Natječaj za financiranje javnih potreba Grada Svete Nedelje – Poljoprivreda, očuvanje prirode, zaštita okoliša, doprinos razvoja turističke ponude i tradicijskih vrijednosti u 2017.

Popratni dokumenti

odluka_o_raspisivanju_javnog_natječaja_za_financiranje_programaprojekata_i_institucionalne_potpore_za_organizacijski_razvoj_udruga_u_području_promicanja_zdravstva_i_ostalih_ciljanih_područja.pdf
Odluka o raspisivanju javnog natječaja za financiranje projekata udruga u području djelatnosti poljoprivrede, očuvanja prirode i zaštite okoliša, te doprinosa razvoju turističke ponude i tradicijskih vrijednosti u 2017. godini, a koji su od interesa i značaja za Grad Svetu Nedeljuodluka_o_raspisivanju_javnog_natječaja_za_financiranje_programaprojekata_i_institucionalne_potpore_za_organizacijski_razvoj_udruga_u_području_promicanja_zdravstva_i_ostalih_ciljanih_područja.pdf (120 KB)
natječaj_za_financiranje_programa_projekata_i_institucionalne_potpore_za_organizacijki_razvoj_udruga_u_području_promicanja_zdravstva_i_ostala_ciljana_područja_u_2017.godini-_tekst_natječaja.pdf
Javni natječaj za financiranje projekata udruga u području djelatnosti poljoprivrede, očuvanja prirode i zaštite okoliša, te doprinosa razvoju turističke ponude i tradicijskih vrijednosti u 2017. godini, a koji su od interesa i značaja za Grad Svetu Nedeljunatječaj_za_financiranje_programa_projekata_i_institucionalne_potpore_za_organizacijki_razvoj_udruga_u_području_promicanja_zdravstva_i_ostala_ciljana_područja_u_2017.godini-_tekst_natječaja.pdf (230.5 KB)
obrazac_izjave_o_nepostojanju_financiranja_iz_drugih_javnih_izvora_i_podmirenju_obveza_iz_javnih_izvora,obrazac_izj-2_p5_201705151555.
Obrazac izjave o nepostojanju financiranja iz drugih javnih izvora i podmirenju obveza iz javnih izvora,Obrazac IZJ-2 pobrazac_izjave_o_nepostojanju_financiranja_iz_drugih_javnih_izvora_i_podmirenju_obveza_iz_javnih_izvora,obrazac_izj-2_p5_201705151555. (0 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite