Obavijest o radovima na elektroenergetskom postrojenju distribucijske mreže na području Grada Svete Nedelje

HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o.

ELEKTRA ZAGREB
Pogon SAMOBOR

Zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju distribucijske mreže će na dan Subota 13.05.2017 u prekidu opskrbom električnom energijom biti:

Od 08:00 – 14:00 Rakitje i Novaki:

Jezerska

Rakitska cesta 2 – 88 i 1 – 115

I i II Rakitski odvojak

Zagrebačka 4 – 6

Klanjec 6 – 30a i 15 – 19a

M.Gupca 1 – 11 i 2 – 12

Radnička

Zagrebačka 18 – 42 i 56b

A.Cesarca

Stari Hrast

Selišće

Ribel

I.G.Kovačića

G.Krkleca

A.G.Matoša

Vočarska

Novačka 6 – 50 i 3 – 61 te broj 92

I Novači odvojak

II Novački odvojak

Gmajna 1 – 9 i 2 – 32

Loza 1 – 7 i 2 – 12

Selska

Također zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju distribucijske mreže će na dan 11 i 12.05.2017 u prekidu opskrbom električnom energijom biti:

Od 08:00 – 15:00 Rakitje:

I Rakitski odvojak 1 – 5 i 2 – 12

II Rakitski odvojak 1 – 11 i 2 – 4

Rakitska cesta 54 – 88 i 77 – 115

Jezerska

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite