„Reciklirajmo zajedno“

„Reciklirajmo zajedno” naziv je akcije u organizaciji tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o i društva Tetra Pak, koji su pod pokroviteljstvom Grada Svete Nedelje podučili najmlađe sugrađane da otpad nije „smeće”. U ponedjeljak, 12. 06. 2017. godine na parkiralištu Dječjeg vrtića Slavuj u Strmcu, djeca iz dječjeg vrtića Slavuj i Svete Male Terezije te učenici drugog razreda Osnovne škole Sveta Nedelja, područni objekt Strmec, imala su  priliku saznati kako pravilno razvrstati otpad u kontejnere te kako od reciklirane Tetra Pak ambalaže napraviti novi papir. Uz različite pitalice i igre najmlađi su pokazali veliko znanje o važnosti odvajanja otpada što su pozdravili gradonačelnik Dario Zurovec i ravnateljica Gordana Supanc,  po završetku programa djeca su dobila prigodne poklone. Cilj akcije  je prenijeti građanima poruku da otpad nije „smeće”, nego vrijedna sirovina koja se kasnije može koristiti u proizvodnji novih proizvoda, što je jedna od glavnih značajki kružnog gospodarstva. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite