„Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana

Grad Sveta Nedelja već tradicionalno dočekuje biciklističku karavanu  „Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana”. Karavanu organizira Savez hrvatskih društava u Sloveniji u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije u znak odavanja počasti svim braniteljima Republike Hrvatske, ali i u znak prijateljstva dviju država. Hrvatsko Društvo Ljubljana okuplja Hrvate i prijatelje Hrvatske koji žive i rade u Ljubljani. Po brojnosti je to najveća hrvatska udruga u Sloveniji koja ima za cilj povezati članove zajednice Hrvata u Republici Sloveniji te očuvati tradiciju, kulturu i jezik. 
„Put prijateljstva” prvi put je održan 2003. godine, a vozi se u tri etape. Prva etapa je od Vukovara do Virovitice, druga se vozi od Virovitice do Čateža, a treća od Čateža do Ljubljane. Ove godine u karavani sudjeluje 30 biciklista i pet članova pratnje, a gradski čelnici će ih dočekati danas oko 18,00 sati na Glavnom gradskom trgu te će se potom uputiti prema Spomen obilježju poginulim braniteljima. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite